Lyhyellä laivamatkalla Vaasasta Uumajaan!


30.9.2019

Wasaline kulkee Pohjanlahden yli joka päivä m/s Wasa Express –laivalla. Yhdistä majoitus Vaasan Vaakunassa vaikka päiväristeilyyn Uumajaan!

Vaasan ja Uumajan välinen reitti on todellinen silta yli Pohjanlahden ja säästää monta ajokilometriä.aasan ja Uumajan välinen reitti on todellinen silta yli Pohjanlahden jasäästää monta ajokilometriä

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät Vaasa-Uumaja reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Wasaline. Yhteyksiä reitillä on jopa 8 viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 30 minuuttia. Vaasa-Uumaja aikataulut sekä vuorojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla Wasalinen verkkosivuston hintoja.


Uumaja -intiimi kaupunki, jossa sykkii suurkaupungin syke

Kaupunki on suhteellisen pieni, mutta sillä on suurkaupungin tavoin paljon tarjottavaa ja sykkivä suurkaupungin syke ja lisäksi kaunis, rauhaisa luonto sekä muun muassa ilmainen sisäänpääsy museoihin, mitä vierailijat arvostavat. Lue lisää

Trendikäs shoppailukaupunki

Uumajan vilkkaassa keskustassa on lähes 300 liikettä, kahvilaa ja ravintolaa. Kaikilla suurilla liikeketjuilla on tietysti liikkeensä keskustassa, mutta täällä on myös Uumajan uniikkeja liikkeitä, jotka houkuttelevat shoppailuun. Täältä löytyy paljon omaleimaisia liikkeitä, jotka tarjoavat laajan ja uniikin valikoiman monenlaisia tuotteita aina sisustus-, design- ja käsityötuotteista viimeisimpiin muotivaatteisiin ja asusteisiin. 

Käyntikohteet -näissä sinun täytyy käydä!

Uumaja somessa:

Facebook

Instagram

VISIT UMEÅ