Luistelukiertue koko perheelle


22.1.2013

Koululaisten ja perheiden luistelutapahtuma Ice Skating Tour kiertää Suomea maaliskuuhun asti. Katso, milloin on sinun kotipaikkakuntasi vuoro.

Liikuntatapahtumakiertue Ice Skating Tour järjestää paikkakunnalle pysähtyessään kaksi luistelutapahtumaa: päivällä koululaisille ja illalla koko perheelle.

Osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi edes omia varusteita, sillä luistelukentän reunalta saa lainaksi luistimet ja kypärän. Tapahtumapaikkana on kunnasta riippuen jäähalli, ulkojää tai vaikka järvenjäälle aurattu alue.

Liikuntaa, kisailua ja kaakaota

Tapahtumissa on ohjattua toimintaa. Koululaisluistelussa tavoitteena on, että kukin oppilas saa vähintään 50 minuuttia tehokasta liikuntaa pelien ja leikkien muodossa. Koko perheen tapahtumassa illalla on luvassa muun muassa musiikkia, kisailua ja jäädisco sekä kuumaa kaakaota.

Ice Skating Tour -kiertueen järjestävät Suomen Luisteluliitto sekä kuntien vapaa-aikatoimet. Kunnat ovat avainasemassa, ne järjestävät luistelukentät sekä koululaisten kuljetuksen tapahtumaan. Pääyhteistyökumppanina ovat S-ryhmän osuuskaupat ja ABC-ketju.
Tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 50 000 henkilöä. Kiertue pysähtyy 48 paikkakunnalle, katso aikataulu.

Lue Ice Skatin Tourin Vieraskirjasta tapahtumaan osallistuneiden kokemuksia.
Hyppää mukaan kiertueelle myös Facebookissa.