Lisää pesuhalleja Kokkolan Prisman ABC CarWashiin – maksaminen käy vaivattomasti ABC-mobiililla


22.11.2019

Kokkolan Prisman palvelutarjonta laajeni kun ABC CarWash –autopesu kasvoi kahdella uudella pesuhallilla. Prisman pihassa on nyt käytössä neljä pesuhallia. Autopesuhallit ovat helppoja käyttää ja palvelevat vuorokauden ympäri. Kaikki neljä pesuhallia pesukoneineen ja pesuohjelmineen ovat samanlaisia. Pesun maksaminen onnistuu kortilla tai ABC-mobiili -sovelluksella joka mahdollistaa maksamisen nopeasti ja sujuvasti älypuhelimesi avulla.

”Prisman yhteydessä toimiva ABC CarWash on ollut hyvin suosittu ja siksi päädyimme investoimaan kahteen uuteen pesuhalliin” kertoo ABC-ryhmäpäällikkö Kai Virkkala. ”Neljän pesuhallin yhdistelmä on ainutlaatuinen ABC-ketjussa ja takaa nopean palvelun myös ruuhka-aikoina” hän jatkaa.

”Uusin pesutekniikka tekee ABC CarWash –autopesusta energiatehokkaan ja ympäristöä sekä autoa säästävän. Aineet ovat ympäristömerkittyjä ja -hyväksyttyjä ja huolehdimme myös niiden oikeasta viemäröinnistä, mitä esimerkiksi kotipihassa autoa pestessä on vaikea toteuttaa” Virkkala kertoo.