Lasten kanssa pitkin länsirannikkoa


20.5.2016

Miten olisi koko perheen automatka pitkin länsirannikkoa? Ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Läntisen Suomen kaupungit ovat täynnä tekemistä ja nähtävää koko perheelle. Sopivat majoitukset koko reissulle löydät Sokos Hotelleista. Hyvää matkaa!

Miten olisi koko perheen automatka pitkin länsirannikkoa? Ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Läntisen Suomen kaupungit ovat täynnä tekemistä ja nähtävää koko perheelle. Sopivat majoitukset koko reissulle löydät Sokos Hotelleista. Hyvää matkaa!

Helsinki

Linnanmäen huvipuistossa on pohjoismaiden suurin laitevalikoima, jossa on vaihtoehtoja niin hurjasta kuin tasaisemmastakin kyydistä pitäville. Omistajana saat rannekkeet edullisesti, kun ostat ne majoituksen yhteydessä.
 

Suosittelemme hotellejamme Helsingissä ja Vantaalla:

ORIGINAL SOKOS HOTEL HELSINKI

ORIGINAL SOKOS HOTEL PASILA

ORIGINAL SOKOS HOTEL PRESIDENTTI

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

BREAK SOKOS HOTEL FLAMINGO

ORIGINAL SOKOS HOTEL VANTAA

 

Vantaa

Heureka on elävä näyttely- ja toimintakeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustuu tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse kokeillen ja tehden. Heurekan planetaariossa esitetään huikeita planetaarioelokuvia. Majoittuessasi Original Sokos Hotel Vantaalla tai Break Sokos Hotel Flamingossa saat edullisemmin pääsyliput Tiedekeskus  Heurekaan.

 

Hotellimme Vantaalla:

BREAK SOKOS HOTEL FLAMINGO

ORIGINAL SOKOS HOTEL VANTAA

 

Espoo

Suomen Luontokeskus Haltia on upea Suomen luontoa esittelevä luonto- ja tapahtumakeskus. Suomen upeimpia luontokohteita ja pääkaupunkiseudun Viherkehää esittelevät näyttelyt, ravintola, myymälä sekä retkeilyneuvonta. Loistavat maastot retkeilyyn ja piknikille.
 

Hotellimme Espoossa:

ORIGINAL SOKOS HOTEL TAPIOLA GARDEN

 

Turku

Muumimaailma on ihana yhdistelmä Tove Janssonin satuja ja kaunista saaristoa. Muumihahmot saavat vanhemmankin muumifanin hyvälle tuulelle. Tekemistä ja nähtävää riittää useammaksikin päiväksi. Majoittuessasi Turussa Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä, CIty Börsissä tai Seurahuoneella saat Muumimaailman pääsyliput edullisemmin
 

Hotellimme Turussa:

ORIGINAL SOKOS HOTEL HAMBURGER BÖRS

ORIGINAL SOKOS HOTEL CITY BÖRS

ORIGINAL SOKOS HOTEL SEURAHUONE

 

Pori

Yyterissä on aurinkoa, hiekkaa, ja vettä. Suomen mittapuissa se on auringonpalvojien ja vesipetojen paratiisi. Hiekkarantaa on kuusi kilometriä! Tilaa siis kaikille nautiskelijoille ja aktiivilomailijoille. Yyteri onkin loistava valinta lomapäivälle Porissa.
 

Hotellimme Porissa:

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

 

Kokkola

Kokkolassa risteillään. M/S Jenny vie pienet ja suuret merimiehet ja -naiset Tankarin majakkasaareen, jossa voi nauttia ympäröivästä merestä ja saaren rauhallisesta elämästä. Saari on n. 900 m pitkä ja 500 metriä leveä. Mukavan meripäivän kruunaa hyvä ruoka hotellin ravintolassa ja uni viihtyisässä hotellihuoneessa. Aamulla odottaa vielä valmiiksi katettu aamiainen.
 

Hotellimme Kokkolassa:

ORIGINAL SOKOS HOTEL KAARLE

 

Seinäjoki

Powerpark vie vieraansa elämysten uusiin ulottuvuuksiin Suomen erikoisimpana huvipuistona. Nykyaikaisten laitteiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin. On vuoristorataa ja teekuppi-karusellia sekä rajumpien laitteiden ystäville mm. Booster ja Mega Drop. Maailmanpyörästä avautuvat lakeuksien kauniit ja rauhalliset näkymät. 
 

Hotellimme Seinäjoella:

ORIGINAL SOKOS HOTEL LAKEUS

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

 

Vaasa

Vaikka Vaasa onkin Suomen aurinkoisin kaupunki saattaa sielläkin kuulemma joskus sataa. Satoi tai paistoi, niin kylpylä on aina loistava vaihtoehto lapsille ja aikuisille. Kylpyläparatiisi Tropiclandia sijaitsee Vaasassa Vaskiluodon saarella, näppärän matkan päässä hotelleistamme.
 

Hotellimme Vaasassa:

ORIGINAL SOKOS HOTEL ROYAL VAASA

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

                                                                                                              

Oulu

Oulussa nautitaan upeasta Nallikarin hiekkarannasta, kylpylästä ja Superpark-seikkailupuistosta. Oli siis sää mikä tahansa, niin Oulussa ”paistaa” aina ja tekemistä riittää koko perheelle.
 

Hotellimme Oulussa:

BREAK SOKOS HOTEL EDEN

ORIGINAL SOKOS HOTEL ARINA

 

 

Muista, S-Etukortilla saat omistajan edulliset majoitushinnat!