Lähimaksaminen käyttöön KPO:n marketeissa ja ABC:llä


12.10.2015

Osuuskauppa KPO on ottanut lähimaksamisen käyttöön toimialueensa Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa ja Kodin Terrassa sekä Emotion-liikkeissä ja ABC-liikennemyymälöissä.  ABC-ketjussa lähimaksaminen on toistaiseksi mahdollista vain sisällä liikennemyymälöissä.

Lähimaksaminen mahdollistaa alle 25 euron ostokset KPO:n toimipaikoissa ilman maksukortin tunnusluvun näppäilyä maksupäätteeseen. Tämä nopeuttaa asiointia kassalla. Lähimaksuominaisuutta voi hyödyntää myös pelkkien Bonusten lunastamiseen, jos ostokset haluaa maksaa esimerkiksi käteisellä.

”On kyse sitten auton pysäköinnistä, kaupan sisällä liikkumisesta tai ostosten maksamisesta, tulee kaupassa asioimisen olla asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Emme ole aivan ensimmäisiä lähimaksamisen käyttöönotossa, koska halusimme tuoda uudistuksen kerralla koko toimialueellemme satojentuhansien pohjalaisten arkea helpottamaan. Tähän panostamme jatkuvasti muutenkin investoimalla uusiin, valikoimiltaan entistä parempiin myymälöihin ympäri Pohjalaismaakuntia” kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.     
   
Lähimaksaminen onnistuu sirullisella maksukortilla, jossa on lähimaksuominaisuus. Lähimaksamiseen soveltuvan kortin tunnistaa radioaaltomerkistä.