Kuukauden idea: Vietä juhlapäiväsi erityisessä paikassa – suuntaa hotelliin


15.1.2017

Ota juhlapäivästä kaikki irti ja keskity nauttimaan – vietä juhlapäivää helposti ja huolettomasti hotellin palveluita hyödyntäen!

Pääsiäinen, vappu, äitienpäivä… Merkkipäivien, polttareiden ja muiden juhlapäivien lisäksi keväällä on jo kalenterinkin puolesta monta syytä juhlaan. Ja kun valo lisääntyy, on juhlatuulesta helppo saada kiinni. Mitä jos ulkoistaisit erityisestä hetkestä huolehtimisen ammattilaisille ja keskittyisit itse vain nauttimaan? Sokos Hotellit tarjoavat erilaisia juhlatiloja käyttöösi, halusitpa järjestää pienet illanistujaiset tai suuret juhlat.

 

Juhlava tila yksityistilaisuuteesi

Kauhuskenaario: vieraat ovat jo ovella, mutta tarjoilut ovat lässähtäneet uunissa, juhlapusero on puoliksi napittamatta ja puoliso lähti vasta kauppaan täydentämään juomatarjontaa. Juhlien järjestämiseen liittyy paljon muistettavaa ja moni kohta voi mennä pieleen, oli kyseessä sitten virallisempi merkkipäivä kuten ylioppilasjuhlat tai rennompi illanvietto kuten polttarit.

 

Sokos Hotelleilla on sopivat tilat yksityistilaisuuteen kuin yksityistilaisuuteen. Varaussoiton lisäksi ei tarvitse muistaa muuta kuin kutsua tärkeät ihmiset paikalle – viihtyisän juhlapaikan lisäksi kun Sokos Hotellit hoitavat myös tarjoilut ja halutessasi jopa ohjelman. Tarjolla on saunapaketteja polttariporukoille, teemabileitä synttärijuhlijoille, kisailumahdollisuuksia kaveriporukoille ja juomaa janoisille – ja mitä tahansa muuta keksitkin! Palvelut ja tilat ovat räätälöitävissä, joten ne taipuvat niin virallisen juhlan viettoon kuin kaveriporukan hemmotteluunkin.

 

Kohti kevään tärkeimpiä juhlia

Pääsiäisenä kestitään usein koko sukua. Miksette säästäisi vapaapäiviä stressiltä ja vuokraisi porukalla viihtyisää juhlatilaa, jossa kaikki mahtuvat helposti pöydän ääreen ja tarjoilun hoitavat ammattilaiset? Parhaassa tapauksessa saat jopa Kyöpelinvuoren asukkaat, puput ja tiput leikittämään suvun lapsia.

 

Vappu taas on lupaus alkavasta kesästä. Ulkona juhlimisessa on kuitenkin omat haasteensa: aurinko menee pilveen ja vilu yllättää, piknikviltin sallimat asennot saavat jalat puutumaan ja vessaankin pitäisi päästä. Ota siis seurueesi tukikohdaksi hotellin juhlatila! Brunssipaikkaa ei tarvitse metsästää, ja kadulle on helppo piipahtaa ihmettelemään ihmismassoja – tietäen, että lähellä on paikka, jonne voi väsymyksen yllättäessä palata.

 

Kevään juhlakausi huipentuu äidin muistamiseen. Mitäpä jos heräisitte yhdessä äitienpäivän aamuun lokoisista hotellisängyistä ja söisitte runsaan aamupalan valmiiksi katetusta pöydästä? Seikkailunhaluisin varaa hotellin vaikka uudesta kaupunkikohteesta!