KPO myy Oulun Alasintien kiinteistön ja liiketoiminnan


3.6.2011

Osuuskauppa KPO on myynyt Oulun Alasintien monimerkkihuollon liiketoiminnan Atoy-konsernille. Samassa yhteydessä KPO myy Alasintien kiinteistön oululais    ille yksityisille kiinteistönkehittäjille. Omistusvaihdokset tapahtuvat 1.6.2011. Toimipaikkojen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä Atoy Power Oy:n palveluksessa. Osapuolet eivät julkista kauppahintoja.

"Teimme kaksi viikkoa sitten päätöksen vahvistaa asemaamme Vaasassa ja luopua Oulun Ford-liiketoiminnasta sekä monimerkkihuollosta. Olemme iloisia, että löysimme Oulun monimerkkihuollolle ostajan näin nopeasti", toteaa Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

Kokkolan, Pietarsaaren, Vaasan ja Ylivieskan talousalueilla vaikuttava Osuuskauppa KPO on yli 90 000 asiakasomistajallaan ja noin 700 milj. euron vuosimyynnillään Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. Autokauppaa KPO harjoittaa edellä mainittujen Kokkolan (Toyota, Ford, Peugeot), Pietarsaaren (Toyota), Vaasan (Ford, Volvo, Peugeot, Kia, Mazda, Subaru, Fiat, Alfa Romeo) ja Ylivieskan (Toyota, Ford, Peugeot) lisäksi Seinäjoella (Toyota) ja Kauhajoella (Toyota).  

Atoy-konserni on keskittänyt ajoneuvojen huolto- ja korjausliiketoiminnan Atoy Power Oy:lle. Atoy Power Oy:n liiketoiminta-alueet ovat: Diesel-laitteiden huolto, raskaan kaluston huolto- ja varaosat, ZF -vaihteistojen ja –ohjaustehostimien huolto ja varaosat, henkilöautojen huolto- ja korjaustoiminta.