KPO avasi ABC-venetankkauspisteen Mustakarille Kokkolaan


12.5.2020

KPO avasi ensimmäisen ABC-venetankkauspisteensä Kokkolaan Mustakarin vierasvenesatamaan Kesäravintola Mustakarin, jossa KPO toimii ravintoloitsijana, viereen. Asema myy 98-oktaanista bensiiniä ja dieseliä. Moderni tankkauspiste täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Maksun voi suorittaa kätevästi normaaleilla maksukorteilla tai ABC-mobiililla. Automaattiasema palvelee 24 h. Hanke on toteutettu yhteistyössä Gamlakarleby Segelförening (GSF) kanssa ja uusi asema korvaa samalla paikalla aiemmin olleen tankkauspisteen.

”KPO:n toiminta-ajatus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajillemme sekä muille asiakkaillemme. Tuo lähtökohta toteutuu hyvin tämän kohteen osalta. Myös Kokkolan matkailulle hanke on tärkeä – veneilijät voivat luottaa siihen, että Kokkolasta saa aina polttoainetta kulkupeleihin järkevään hintaan” kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

”Samalla 115-vuotias Osuuskauppa KPO haluaa toiminta-ajatuksensa mukaisesti onnitella tällä konkreettisella palvelulla 400-vuotiasta Kokkolan kaupunkia ja sen asukkaita” Biskop jatkaa.