Kokkolan Rosson kaksi vuosikymmentä


15.4.2010

Kokkolan Rosson kaksi vuosikymmentä

Rosso valittiin aikoinaan täydentämään keskipohjalaista ravintolatarjontaa runsaan valikoiman ja hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Vuodesta 1990 Rosso on kehittänyt toimintaansa huomioiden lähiseudun tapahtumat ja muutokset asiakkaitaan arvostaen.

Rosso tuli aluksi tunnetuksi pizzapaikkana ja suosio oli heti taattu. Originalepizzan lisäksi pitkän tuotekehittelyn tuloksena syntyi yhdesänkymmentäluvun alussa maankuulu, maittava pannupizza ja vuosikymmenen lopussa pizzaperheeseen saatiin rapean herkullinen, terveellisempi rukiinen pizza. Runsas valikoima grilliannoksia, perinteisestä pippuripihvistä grillimestarin possuun ja valkosipulikanaan, sekä herkulliset pastat ja raikkaat salaatit kuuluvat edelleen asiakkaiden suosikkiannoksiin.

Kauppakeskus Chydenian kupeessa, kävelykeskustan sydämessä Rossoon on helppo tulla – vauvasta vaariin. Uusin laajennusosa, Chydenian käytävän päässä on osoittautunut tarpeelliseksi ruuhka-aikoina ja kabinettimainen tila on ollut myös monien juhlien mainio pitopaikka.

Ympärivuotinen terassilupa on mahdollistanut pienimuotoisten tapahtumien järjestämisen jopa talviaikaan. Terassia on kehitetty vuosien varrella ja tänä vuonna saadaan viimeinen loppusilaus viihtyisyyttä parantamaan. Terassilla voi aistia ripauksen ”välimerellistä” tunnelmaa ihmisvilinää seuratessa.

Rosso viettää 20- vuotisjuhlaa alkaen tiistaina 20.4. täytekakkukahvilla, jatkuen tuotetarjouksilla, perjantaina illalla on BBQ-grillijuhla ja sunnuntaina juhlaviikko huipentuu Lasten päivään. Onni Orava seikkailee useasti Rossossa synttäriviikon aikana.  

 

Lisätietoja

ravintolapäällikkö Vaula Salo, Osuuskauppa KPO/Rosso Kokkola