Kokkolan Kodin Terra avattiin täysin uudistuneena


19.4.2018

Kokkolan Kodin Terran täysimittainen uudistus on valmis. Uudenlaisessa avarassa myymälässä asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan entistä paremmin ja aktiivisella palvelulla auttamaan kodin muutostöissä, niin pienissä kuin suurissakin.

Uudistuneessa Kodin Terrassa on selkeä idea- ja palvelualue sekä uudet matalat kalusteet, joiden yli näkee koko myymälän. Myyjät näkevät asiakkaat helpommin ja myös asiakkaan on helpompi hahmottaa myymälän tarjonta. Tuotteet ovat esillä tuoteryhmittäin ja toisiinsa lähimmin liittyvät tuotteet ovat vierekkäin. Asioinnin helppoutta lisäävät myös laajat aukioloajat, lämmin noutohalli sekä monipuolinen kesäpiha.

”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille inspiroiva ja tekemiseen rohkaiseva myymälä, jossa asiointi on helppoa ja palvelu aktiivista. Kodin Terran henkilökunta on valmennettu antamaan aloitteellista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalvelua” kertoo Kokkolan Kodin Terran johtaja Veli-Matti Haarala.

Nelipäiväisiä avajaisia vietetään Kodin Terrassa 19.–22.4. Avajaisissa tapahtuu monenlaista; mm. tuote-esittelyjä, lapsille suunnattua ohjelmaa sekä huutokauppa.

Kodin Terra –ketjun uudistuksen yhteydessä S-ryhmä on myös aloittanut yhteistyön Apulanta-yhtyeen kanssa. Apulanta on mukana suunnittelemassa kesän 2018 Porin Asuntomessuilla nähtävän Kodin Terra -talon stailausta ja sisustusta. Musiikkialan ammattilaiset ovat innokkaita rakennuttajia ja remontoijia, jotka symboloivat sisustamisen ja rakentamisen uutta aikaa.