Kokkolan Kaarle tukee GBK-Tigers joukkuetta!


24.4.2017

Original Sokos Hotel Kaarle Kokkolassa tukee urheilutoimintaa alueellamme!

GBK- Tigers on kokkolalainen pääosin kehitysvammaisista koostuva, jalkapalloa harrastava joukkue. Vastuullisena tekona Original Sokos Hotel Kaarle Kokkola on ylpeänä mukana tukemassa GBK Tigersia heidän tärkeässä työssään! 

GBK-Tigers

GBK- Tigers on kokkolalainen pääosin kehitysvammaisista koostuva, jalkapalloa harrastava joukkue. Aloitimme säännöllisen toiminnan tammikuussa 2004. Pelaajia joukkueessa on tällä hetkellä yli kolmekymmentä. Kokkolalaisten pelaajien lisäksi osa pelaajista tulee Himangalta, Kannuksesta, Kruunupyystä ja Pietarsaaresta. Harjoittelemme kahdesti viikossa kesällä ja talvella. Pelimatkoja teemme ympäri suomea. Oulu, Vaasa, Seinäjoki, Pietarsaari, Helsinki, Hämeenlinna, Tampere ja Jyväskylä ovat pelaajillemme muodostuneet jo tutuiksi pelikaupungeiksi joissa pelataan jokavuotisia turnauksia. Ulkomailla kohteemme ovat olleet Tromssa Norjassa, Fredericia Tanskassa ja Uumaja Ruotsissa. Uusia kohteita suunnitellaan ahkerasti.

 Erityisryhmien SM- sarjaan osallistumme kahdella joukkueella. Soft- joukkueella, jossa meidän pienimmät ja ehkä vähän hitaammat ottavat tuntumaa peleihin. SM- joukkue koostuu vähän nopeammista ja kehittyneempien pelaajien ryhmästä. Tavoitteena molemmilla joukkueilla on pelaaminen mahdollisimman hyvin ja nauttia niistä pienistä onnistumisista. Sosiaalinen kanssakäyminen, toisen pelaajan huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat myös tärkeitä asioita joukkueessa. Pelireissuilla opitaan pienin askelin omatoimiseen olemiseen. Kaikki saavat pelata tasapuolisesti ja nauttia pienistä onnistumisistaan, eikä voittaminen ole pääasia. Hyvät tukijat mahdollistavat meidän toimintamme jatkossakin. Kiitos!

Ensi kesän Kokkola Cup 2017 erityisryhmän sarja on nimetty ”KAARLE SPECIAL OLYMPICS” sarjaksi.”