Kokkolan Amarillon kotiinkuljetus ja Take Away


26.3.2020

Kokkolan Amarillo palvelee vieraitaan kotiinkuljetuksen, take awayn sekä hotellissa huonepalvelun muodossa

Hyvät Ystävät!

Kokkolan Amarillo palvelee vieraitaan kotiinkuljetuksen sekä Original Sokos Hotel Kaarlessa majoittuvia huonepalvelun muodossa arkisin klo 9-18.30 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 11-18.30. Take awayta voi hakea arkisin klo 11-19 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 12-19. Aikataulut voimassa toistaiseksi.

Puh 020 780 8911. Whatsapp ja tekstiviestitilausten numero 050 4186 239

Keittiömme on suunnitellut ruokalistan, joka on voimassa toistaiseksi. Listalta löydät valikoiman Amarillon rakastettuja quesadilloja, burgereita ja from the grill -annoksia. Uutuutena löydät listaltamme myös herkullisia pitsoja valinnaisilla täytteillä. Listalla myös lasten annoksia ja alkoholittomia virvokkeita. Mainitsethan tilausvaiheessa mahdollisista erityisruokavalioista.

Huolehdimme toimipaikassamme ja tilauksen jokaisessa vaiheessa hyvästä hygieniasta. Desinfioimme kotiinkuljetuksessa käyttämämme maksupäätteen jokaisen maksutapahtuman jälkeen. Henkilökuntamme kertoo mielellään toimintatavoistamme lisää.

KOTIINKULJETUS
Voit tilata meiltä ruokaa suoraan kotiin tai työpaikalle. Toimitamme ruuat 7 km säteellä veloituksetta, kun minimitilaussumma ylittää 20€. Summan jäädessä alle 20€ veloitamme kotiinkuljetuksesta 5€. Yli 7 km säteelle toimipaikastamme emme tarjoa kotiinkuljetusta. Kun haluat tarkistaa etäisyytesi meihin, syötä osoitteeksi Kauppatori 4, Kokkola.

Kotiinkuljetuksen toimituksen kesto tilausajasta on noin 60-75 minuuttia riippuen vastaanottamiemme tilauksien yhtäaikaisesta määrästä.
Kotiinkuljetus maksetaan tuotteiden luovutuksen yhteydessä maksukortilla. Emme ota vastaan käteistä. Kotiinkuljetetuista tuotteista saat normaalisti S-Bonusta.

TAKE AWAY
Voit soittaa meille tilauksesi ja noutaa sen etuoveltamme, tuomme tilauksesi mielellämme myös autoosi asti. Take away tuotteet maksetaan maksukortilla hakuvaiheessa. Emme ota vastaan käteistä. Take away -tuotteista saat normaalisti S-Bonusta.

HUONEPALVELU
Voit soittaa meille tilauksesi ja toimitamme sen veloituksetta huoneeseesi. Siirrämme tilauksesi loppusumman huonelaskulle ja voit maksaa sen check-outin yhteydessä. Huonepalveluna toimitamme myös virvokkeita ja muita tilaamiasi juomia. Ilmoitathan ravintolaan tilausvaiheessa mahdollisista alennuksiin oikeuttavista etukorteista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MENU LÖYTYY TÄÄLTÄ

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä.