Kirsi Nurmelle KPO:n Nuori Lupaus stipendi


19.4.2013

Vaasalainen suunnistaja Kirsi Nurmi on valittu tämän vuoden Osuuskauppa KPO:n Nuori Lupaus -stipendin saajaksi. Stipendin suuruus on 1 000 euroa. ”Osuuskauppa KPO haluaa tukea oman alueensa lahjakkaita, kansainväliselle huipulle tähtääviä urheilun, taiteen tai tieteen lahjakkuuksia. ”Kirsi Nurmi osuu hyvin näihin kriteereihin”, kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

Kirsi Nurmi on harrastanut suunnistusta 10-vuotiaasta lähtien.  Menestystä 20-vuotiaalle suunnistajalle on kertynyt SM-kilpailuista, lukuisista aluemestaruuskilpailuista ja viime vuonna hän on voitti nuorten pitkän matkan maailmanmestaruuden. Kirsi pääsi Suunnistusliiton 21-25 -vuotiaiden talenttiryhmään valmennukseen vuodelle 2013. Hänen seuraava päätavoitteensa on vuoden 2016 MM-kilpailut Ruotsissa.

Osuuskauppa KPO:lla on nuorille toimialueen lupauksille suunnattu stipendijärjestelmä. KPO:n Nuori Lupaus -stipendi on tarkoitettu alle 25-vuotiaille kansainväliselle huipulle tähtääville henkilöille tai ryhmille, jotka ovat kotoisin tai asuvat KPO:n toimialueella. Stipendiä voi hakea urheilun, tieteen tai taiteen edustaja, jolla on selkeät tavoitteet ja päämäärät omalla alallaan. Stipendin ovat saaneet aiemmin pyörätuolikelaaja Tuomo Himanka, balettitanssija Minna Somero, kilpatanssija Jani Neulaniemi, alppihiihtäjä Tii-Maria Romar ja hiihtäjä Kalle Lassila.

Stipendin hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.s-kanava.fi/kpo