Kauneuden erikoisliike Emotion avattiin Ylivieskaan


1.11.2012

Ylivieskaan avattiin tänään Osuuskauppa KPO:n kolmas Emotion kauneuden erikoisliike. Emotion Ylivieskan avasivat Sokos-ketjunjohtaja Antti Laakso ja KPO:n toimialajohtaja Antti Paananen.

Noin 200 m2:n kokoinen liike avattiin Ylivieskan Prismakiinteistöön ja työllistää päällikön lisäksi 3 henkilöä. Myymälän loppuvuoden aukioloajat ovat ma – pe klo 10-19, lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 12-16. Avajaisviikonloppuna poikkeuksellisesti to-pe klo 10-20, lauantai suljettu, sunnuntaina klo 12-18.

Emotion tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja ja luontaistuotteita, naisten sukkia, miesten kosmetiikkaa sekä kampaamotuotteita. Emotion tarjoaa myös tapahtumia, tuote-esittelyitä, vinkkejä ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä. "Asiakkaamme voivat varata ajan ilmaiseen kauneustuntiin, jonka antina on henkilökohtaista opastusta esim. ihonhoidossa, meikkauksessa tai vaikkapa alusasujen valinnassa", myymäläpäällikkö Minna Mäenpää kertoo.

KPO:lla on vuonna 2009 avatut Emotion liikkeet myös Kokkolassa ja Vaasassa. "Emotion-myymälät ovat menestyneet hyvin Kokkolassa ja Vaasassa. Uskomme myös Ylivieskan Emotionin olevan tervetullut lisä palvelutarjontaan" toteaa toimialajohtaja Antti Paananen.