Kännykällä voi nyt tankata Suomen kaikilla ABC-asemilla


12.4.2017


ABC ja S-Pankki tuovat helpotusta pääsiäisliikenteeseen, kun S-mobiilista löytyvä mobiilitankkaus laajenee kaikille ABC-asemille Hangosta Ivaloon. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain puhelimeen ladattu S-mobiili-sovellus ja S-Etukortti Visa.

Kurvaa bensapumpulle, avaa S-mobiili-sovellus puhelimestasi, kolme painallusta ja voit astua ulos autosta tankkaamaan. Asiakkaiden iloksi mobiilitankkaus onnistuu nyt Suomen 443 ABC-asemalla. Vuosi sitten lanseerattu mobiilitankkaus on otettu käyttöön ABC-asemilla alueosuuskauppa kerrallaan. Innokkaimmat mobiilitankkaajat löytyvät Jyväskylän ja Kuopion ABC-asemilta.

Asiakkaat ovat kehuneet palvelua helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Mobiilitankkausta käyttämällä ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. S-mobiilissa toimiva mobiilitankkaus tarjoaa myös mahdollisuuden seurata polttoaineiden kulutusta litroissa ja euroissa.

”Uusia mobiilipalveluita ei useinkaan osata kaivata, kun niitä ei tunneta. Mutta kun kerran innostuu kokeilemaan niin huomaa, miten paljon ne helpottavat ja nopeuttavat arkea. Näin on monelle käynyt mobiilitankkauksenkin kanssa”, kertoo ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Vehmala-Viksten.

Monipuolinen S-mobiili on ladattu yli miljoona kertaa

S-ryhmän S-mobiili on Suomen ainoa pankin ja kaupan palvelut yhdistävä sovellus. Viimeisimmät uudistukset jatkuvasti kehittyvään S-mobiiliin ovat Siirto-palvelu ja näppärä tunnistaminen. Ensin mainittu mahdollistaa rahan lähettämisen ja vastaanottamisen pelkällä puhelinnumerolla ilman viivettä myös eri pankkien välillä. Tunnistamisella taas voi korvata tunnuslukutaulukon, kun esimerkiksi kirjautuminen verkkopankkiin onnistuu sormenjäljellä tai itsevalitulla tunnusluvulla.

”Suomalaiset ovat ottaneet monipuolisen S-mobiilin omakseen, ja tammikuussa ylittyi jo miljoonan latauksen rajapyykki. Helpolle maksamiselle on selkeästi kysyntää”, sanoo S-Pankin digitaalisen kehityksen johtaja Juha Raumolin.

S-ryhmän asiakasomistaja saa S-mobiilin avulla taskuunsa kuukausittaisen bonustilanteensa, henkilökohtaisia etuja, sähköiset kassa- ja takuukuitit, S-Pankin palvelut ja sijoitukset, LähiTapiolan vakuutukset, ABC-mobiilitankkauksen sekä kaikki lähimmät S-ryhmän toimipaikat.

Lisätietoja:

Tiina Vehmala-Viksten, kehitysjohtaja, ABC-ketjuohjaus, p. 050 388 3184, tiina.vehmala-viksten@sok.fi

Juha Raumolin, digitaalisen kehityksen johtaja, S-Pankki, p. 050 500 4525, juha.raumolin@s-pankki.fi

Näin otat käyttöön mobiilitankkauksen

Mobiilitankkauksen voivat ottaa käyttöön kaikki S-Etukortti Visan käyttäjät iPhone-, Windows- tai Android-puhelimiin. Palvelu toimii myös Apple Watch -älykellolla. S-Etukortti Visa on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen.

 

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 2,9 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5  %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus. www.s-pankki.fi

ABC-ketju on suomalainen palveluyritys, joka on osa S-ryhmää. Haluamme tarjota palveluita helposti ja nopeasti sekä matkailijoille että lähiseudulla asuville vuoden jokaisena päivänä. ABC tarjoaa nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston ympäri Suomea, mukaan lukien Ahvenanmaa. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia sekä ABC CarWash -autopesupaikkoja. Ravintoloissamme käytämme 100 % kotimaisia liharaaka-aineita. Myymme vuosittain 10 miljoonaa ruoka-annosta ja 24 miljoonaa kuppia kahvia. ABC-ketju työllistää noin 4 000 ABC-ammattilaista. Joka kesä palkkaamme 1 000 nuorta kesätyöntekijää. www.abcasemat.fi