Kallentorin kauppakeskuksen palvelutarjonta vahvistuu ja kehittyy merkittävästi


4.4.2017

Osuuskauppa KPO:n omistamassa Kallentorin kauppakeskuksessa on tehty mittavia muutoksia mm. toimitilat TE-toimistolle. Ja tälläkin hetkellä käynnissä on useiden vuokratilojen muutostöitä.

Clas Ohlson muuttaa Kallentorille. Uusi myymälä tulee sijaitsemaan keskeisimmällä paikalla Kallentorin keskusaukiolla, ja sen myyntipinta-ala vajaat 800 m². Muutostyöt lähtevät käyntiin jo kevään aikana ja uusi myymälä avataan syyskuussa.

Työ- ja ammattivaatteisiin erikoistunut Image Wear muuttaa Kallentorille toukokuun aikana. Tilojen muutostyöt ovat käynnissä ja tilat tulevat sijoittumaan apteekin ja Kokkolan Optiikan naapuriin. Myös S-Marketin vastapäisten tilojen muutostyöt etenevät aikataulun mukaisesti. Tiloihin rakennettavan Harjun konditoriakahvilan ja lounasravintolan ovet avataan toukokuussa.

Kallentorin kauppakeskuksessa on vielä muutamia vapaita vuokratiloja joista vuokraneuvottelut ovat käynnissä. Kauppakeskuksessa on helppoa asioida; ilmaisia parkkipaikkoja Kallentorilla on 300, joista 200 parkkihallissa ja 100 ulkona.