Jazzeille Oman kaupan kautta


20.6.2013

S-ryhmän ja Pori Jazzin yhteistyö on jatkunut jo yli kymmenen vuoden ajan. Tänä vuonna Kirjurinluoto Arenalle avataan myös Oma kauppa -festivaalikauppa vieraiden ostoksia varten.

Tänä vuonna 13.–21.7. järjestettävä kansainvälinen musiikkifestivaali on täyttänyt Porin katuja jo kuudella eri vuosikymmenellä. Porin alueella toimiva Satakunnan Osuuskauppa haluaa tukea suosittua kesätapahtumaa ja vastavuoroisesti suuri joukko asiakasomistajia on saanut lippuetua jo monena kesänä. 

– Pori Jazz on pitkäaikaisimpia suomalaisia kesäfestivaaleja ja osuuskauppamme haluaa omalta osaltaan varmistaa, että tapahtuma ilahduttaa alueemme ja koko Suomen asiakasomistajia jatkossakin, Satakunnan Osuuskaupan asiakkuuspäällikkö Anne Velhonoja-Tushi kertoo.

Eväät festivaalikaupasta

Konserttivieraita palvellaan muiden Satakunnan Osuuskaupan toimipaikkojen lisäksi festivaalialueelle pystytettävässä Oma kauppa -festivaalikaupassa, josta asiakkaat voivat ostaa joko valmiin piknik-kassin tai kerätä omat eväät ja nauttia niitä tauoilla esiintyjien vaihtuessa.

– Jazzeille tuodaan perinteisesti omat piknik-eväät. Nyt Satakunnan Osuuskauppa helpottaa vieraiden valmistautumista, kaikkea ei tarvitse kantaa pitkien matkojen takaa. Piknik-kassin voi ostaa myös halutessaan ennakkoon konserttilippujen oston yhteydessä, Velhonoja-Tushi toteaa.

Hyötyä eri tahoille

Osuuskaupan ja festivaalien yhteistyötä pidetään suuressa arvossa myös festivaalin järjestäjien keskuudessa.

– Tapahtuman pitkäjänteinen kehittäminen luotettavan kumppanin kanssa on tärkeää. Paras yhteistyö on sellaista, että synergiaetuja syntyy luontevasti ja tässä tapauksessa niin S-ryhmän asiakasomistajat, Pori Jazzin yleisö, S-ryhmän organisaatio ja Pori Jazz hyötyvät siitä, kertoo Pori Jazzin toimitusjohtaja Juha Miikkulainen.