Jani Neulaniemelle KPO:n stipendi


14.4.2010

Jani Neulaniemelle KPO:n stipendi

Vaasalainen kilpatanssija Jani Neulaniemi on valittu tämän vuoden Osuuskauppa KPO:n Nuori Lupaus -stipendin saajaksi. Stipendin suuruus on 1 000 euroa. ”Osuuskauppa KPO haluaa tukea oman alueensa lahjakkaita, kansainväliselle huipulle tähtääviä urheilun, taiteen tai tieteen lahjakkuuksia. Jani Neulaniemi osuu hyvin näihin kriteereihin”, kertoo Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine.

Jani on 16 -vuotias ja harrastanut kilpatanssia noin 9 vuotta kolmen eri parin kanssa. Vuodesta 2006 lähtien hän on kuulunut Suomen kilpatanssimaajoukkueeseen. Juniori -sarjan (alle 15v.) parhaat kansalliset saavutukset ovat 10-tanssin SM-kulta sekä kaksi SM-hopeaa. Nuorisoluokasta (15-18v.) on tähän mennessä tullut kaksi SM-hopeaa. Junioriaikana Jani valittiin edustamaan Suomea kolmeen eri MM-kilpailuun. Nuorisoluokassa Jani on tähän mennessä valittu kahteen EM-kilpailuun ja kolmeen MM-kilpailuun. Nämä kevään 2010 arvokisat ovat mm. Itävallassa, Venäjällä, Kanadassa ja Etelä-Koreassa.

Osuuskauppa KPO:lla on nuorille toimialueen lupauksille suunnattu stipendijärjestelmä. KPO:n Nuori Lupaus -stipendi on tarkoitettu alle 25-vuotiaille kansainväliselle huipulle tähtääville henkilöille tai ryhmille, jotka ovat kotoisin tai asuvat KPO:n toimialueella. Stipendiä voi hakea urheilun, tieteen tai taiteen edustaja, jolla on selkeät tavoitteet ja päämäärät omalla alallaan. Stipendin ovat saaneet aiemmin hiihtäjä Kalle Lassila ja alppihiihtäjä Tii-Maria Romar.

Stipendin hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.s-kanava.fi/kpo

 

Lisätietoja

toimitusjohtaja Arttu Laine

asiakkuuspäällikkö Kaisa Lukkarinen

 

Kuva: Jarno Pellinen