Jälleen uutta luvassa


4.4.2018

Helsinkiläinen hotelliklassikko uudistuu

Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitseva, vuoden 1952 olympialaisiin avautunut Original Sokos Hotel Vaakuna uudistuu. Hotellin kaikki huoneet, huonekerrokset sekä hotelliaula uudistetaan talon alkuperäinen henki säilyttäen. Työt aloitetaan huhtikuussa 2018, ja ne valmistuvat alkuvuodesta 2019.
 
Vaakuna–Sokoksen rakennus on arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelema funkkistyylin taidonnäyte, joka kätkee sisäänsä runsaasti oman aikansa alkuperäisiä kalusteita ja designesineitä. Hotellin 1950-luvun tunnelma säilytetään uudistuksessa lisäämällä sen uniikkiin tyyliin ripaus modernia luksusta. 
 
Hotelli on avoinna normaalisti töiden ajan.
 
 
 
 

Break Sokos Hotel Flamingoon uusi elämystila Eventi

Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa sijaitsevaan Break Sokos Hotel Flamingoon rakentuu parhaillaan uusi, iso tapahtumatila Eventi. Lasiseinäinen tila sopii niin cocktailtilaisuuksiin, juhlaviin illallisiin kuin vaikka autonäyttelyihin. 
 
Syksyllä 2018 valmistuva Eventi täydentää Break Sokos Hotel Flamingon jo ennestään monipuolista tilavalikoimaa.
 
Flamingo-tapahtumiin tuovat elämyksellisyyttä viihdekeskuksen monipuoliset palvelut keilailusta virtuaaliseikkailuun ja erilaisiin spa-palveluihin.
 
 
 
 

Original Sokos Hotel Puijonsarven uudistus jatkuu

Hotellin nykyinen Yökerho Puikkari muuntuu monipuoliseksi tapahtumatilaksi, kun sinne rakennetaan tämän vuoden aikana kahdeksan asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltua, inspiroivaa kokoustilaa sekä uusi, iso juhlatila.
 
Uusi juhlatila mahdollistaa yli 200 henkilön illalliset upeissa puitteissa show & dinner -tyyliin. Aiemmin hotellissa on uudistettu huoneita sekä hotellin vastaanotto.
 
 
 
 

Radisson Blu Marina Palacen kokoustilat uusittiin

Virtaava vesi ja viimeisin teknologia yhdistyvät turkulaisen Radisson Blu Marina Palacen uusissa kokoustiloissa. Tilat ovat nyt täysin digitaalisia ja niissä on muun muassa liikuteltavat 4K-näytöt, langaton esitysjärjestelmä sekä heiteltävä mikrofoni. 
 
Hotellin monipuolisesta tilavalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin pieniin kokouksiin kuin 400 hengen juhlatilaisuuksiin. Hotelli sijaitsee keskeisellä ja kauniilla paikalla Aurajoen rannalla. 
 
 
 
 

Brain Food pitää kokousvieraan vireänä

Radisson Blu Hotellien uudistunut kokousruokakonsepti esiteltiin Kongressimessuilla Helsingissä 11.-12.4. 
 
Brain Foodin perusideana on tarjota kokousvieraille ruokaa, joka pitää verensokerin tasaisena sekä ylläpitää keskittymiskykyä. Uuden valikoiman suunnittelussa huomioitiin kokousvieraiden yksilöllinen syöminen sekä kasvisruoan suosion kasvu. 
 
Radisson Blu -hotelleissa kokousvieras nostelee nyt lounaslautaselleen tuoretta, lähellä tuotettua ruokaa, yhä enemmän kalaa, kasviksia ja hedelmiä. 
 
Uudistuksessa asiantuntijana toimi ravitsemusasiantuntija Patrik Borg. Lisää Brain Foodista »