Ice Skating Tour kutsuu jäälle


19.2.2016

Ice Skating Tour on luistelutapahtuma täynnä liikunnan riemua. Ympäri Suomea kiertävä tapahtuma kerää päivällä koululaiset jäälle. Illemmalla jään valtaavat Apsi Apina ja Onni Orava koko perheen luisteluissa.

Ice Skating Tour kiertää lähes 60 paikkakuntaa Suomessa vieden luistelun iloa lapsille ja lapsiperheille. Päivän aloittaa koululaisluistelu. Ensin lämmitellään, sitten otetaan vauhtikierroksia, opetellaan muutama uusi luistelutemppu taitoradoilla, hytkytellään tiputanssin tahtiin ja luistellaan kuntokierroksia. Sitten siirrytään fiilistelemään ja tanssimaan ja lopuksi tankataan kaakaota.

Hämärän laskeutuessa jäälle saapuvat Apsi Apina ja Onni Orava ilahduttamaan perheen pienimpiä. Illan koko perheen luisteluissa discoillaan musiikin tahtiin. Tunnelmaa nostetaan erilaisten nopeus- ja taitokisojen sekä limboratojen muodossa. Apsi Apina tanssittaa S-valsseissa ja hauskuuttaa naruluistelulla. Jokainen luistelija saa varmasti suunsa makeaksi ja ylimääräisiäkin lahjoja jaellaan ansioituneille luistelijoille.

Kiertue jatkuu aina helmikuun loppuun asti. Oman paikkakuntasi luisteluajankohta löytyy täältä.  

Kurkkaa Pälkäneen hauskoja tunnelmia videolta.