Hemmotteleva staycation Helsingissä


17.10.2019

Helsinki tarjoilee staycationin viettäjälle toinen toistaan kiinnostavampia kohteita.

Staycation on yhtä kuin helppo ja hemmotteleva loma oman kaupungin hotellissa. Varaa hotelliyö Helsinkiin ja katso kotikulmia uusin silmin. Tai nauti vain puhtaista lakanoista, herkullisesta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta! 
 
Helsinki tarjoilee staycationin viettäjälle toinen toistaan kiinnostavampia kohteita. Joko katsastit kaikessa rauhassa keskustakirjasto Oodin? Pulahdit ulkoilma-altaaseen uimaan, kuljeskelit tunnelmallisella Töölönlahdella tai tutustuit taidemuseoiden uusimpiin näyttelyihin? Leffailta on aina hyvä vaihtoehto ja kahviloita, baareja ja ravintoloita löytyy Helsingissä joka makuun!
 
Valitse Helsingin Sokos Hotellien joukosta oma suosikkisi:
 
Helsingin sydämessä sijaitseva, uudistunut funkishotelli Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa aitoa 1950-luvun tunnelmaa ja upeat näköalat yli Helsingin. Kiikaroi tornit, museot ja muut kiinnostavat rakennukset jo ennakkoon hotellihuoneesi ikkunasta. Osassa hotellihuoneita on oma parveke. Illallinen näköalaravintola Loisteessa tarjoilee hienoja Helsinki-näkymiä hyvän ruoan lisäksi.
 
Vietä staycation juhannuksen, talvimyrskyn tai satumetsän tunnelmissa! Ivana Helsingin designer Paola Suhonen on suunnitellut Original Sokos Hotel Presidenttiin ihanan tunnelmalliset huoneteemat – jokainen niistä elämys itsessään. Hotellin ovelta astut suoraan Helsingin menoihin. Kampin kauppakeskus, Tennispalatsi, Musiikkitalo ja Luonnontieteellinen museo löytyvät ihan vierestä. 
 
Kaupungin sydämessä sijaitsee kodikas Original Sokos Hotel Helsinki. Täältä pujahdat hetkessä Senaatintorille, kauppatorille ja keskustan putiikkeihin. Hotelliravintola Frans & Amelie tarjoilee päivän päätteeksi ranskalaistyylisen illallisen tai pikku purtavaa ja raikkaita juomia.
 
Original Sokos Hotel Albert on kuin pieni citykoti Punavuoren boheemissa tunnelmassa. Satamatunnelmia, taideputiikkeja, kahviloita, puistoja ja bulevardeja löytyy hotellin viereltä. Ravintola Papa Albert tarjoaa meheviä pizzoja ja italialaisia juomia. Tilaa vaikka huoneeseen!
 
Varaa heti oma helsinkiläinen staycation ja nauti hotellielämästä!