Hääyö Vaasan Royalissa


24.1.2017

Juhlien jälkeen koittaa se herkin hetki, hääyö. Sanokaa ”tahdon” Original Sokos Hotel Royal Vaasan ylelliselle morsiussviitille, jossa vietetään ihana yö kumppanin kainalossa.

Kaunis Kurtenia-huone on vaasalaisten hääparien uusi suosikki

Original Sokos Hotel Royal Vaasan hääsviiteistä hääpari löytää varmasti suosikkinsa! Valitse herkkä Kurtenia-huone, Centralin Junior Suite tai huikea, ylimmän kerroksen sviittiimme.

Uusi, kaunein värein sisustettu Kurtenia-huone on ihanan hempeä hääyön viettopaikka. Huoneessa on oma makuualkovi ja oleskelutila. Hääpäivä päättyy auringonlaskuun, jota on helppo ihailla tämän huoneen ikkunoista.

Hotellin Central-rakennuksen Junior Suiteissä on erillinen makuu- ja olohuone. Hääpäivän huiskeen jälkeen sviitin sauna tarjoaa yksityisen hemmotteluhetken. Nauttikaa löylyn lämmöstä ja kääriytykää saunan jälkeen pehmeisiin kylpytakkeihin.

Hotellin ylimmän kerroksen sviitti on ylellinen vaihtoehto hääyön viettoon. Täältä näet kaupungin siluetin uusin silmin. Sviitissä on erillinen makuuhuone ja oleskelutila sekä oma pukeutumishuone. Tätä sviittiä suosittelemme myös hääaaton viettoon morsiamelle ja kaasolle. Kampaajalle ja meikkaajallekin löytyy oma pöytä tilavasta huoneesta.

Varaa hääsviittiin haluamasi hemmottelevat lisäpalvelut; samppanjaa, kukkia, suklaata tai hedelmälautanen. Huoneaamiainen on tyylikäs tapa aloittaa uusi elämä avioparina.

Varaukset ja lisätietoa saat hotellin myyntipalvelusta: 010 7840010 tai sales.royalvaasa@sokoshotels.fi