Haapaveden uuden S-marketin rakennustyöt käynnistyivät


9.11.2012

Haapavedelle jo pitkään suunnitteilla olleen S-marketin rakennustyöt ovat käynnistyneet purku- ja maanrakennustöillä. Valitukset ovat viivästyttäneet hanketta vuosilla. Korkein hallinto-oikeus hylkäsi valituslupahakemuksen koskien S-market Haapaveden rakennuslupaa ja näin ollen rakennuslupa on nyt saanut lainvoiman.

Uusi myymälä sijoittuu nykyisen myymälän naapurikortteliin. Myymälään tulee kerrosalaa reilut 3.000 m2 kun nykyisessä myymälässä on 2.400 k-m2. Pysäköintipaikkoja uuteen kiinteistöön tulee lähes 150. Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Sorvoja Oy Oulaisista.

"Uusi myymälä tulee parantamaan huomattavasti Haapaveden päivittäistavarakaupan palveluja nykyaikaisen myymälän ja laajemman valikoiman myötä. Haapaveden S-market-hanke tulee olemaan Kokkolan Prisman ohella KPO:n suurin yksittäinen investointi vuodelle 2013", talousjohtaja Kim Biskop toteaa.

Päivittäistavarakaupan kehittäminen nykyisessä kiinteistössä ei ollut enää mahdollista. Nykyinen kiinteistö myytiin tarjousten perusteella ja parhaan tarjouksen antoi Rakennusliike Sorvoja Oy.