Haapaveden S-market avattiin


27.9.2013

Pitkään odotettu uusi S-market Haapavesi avattiin tänään 27.9.2013. Myymälää olivat avaamassa vs kaupunginjohtaja Maria Sorvisto ja Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Arttu Laine. S-market Haapavesi on Osuuskauppa KPO:n suurin S-market ja työllistää päällikön lisäksi n. 25 henkilöä.

Rakennustyöt aloitettiin loppuvuodesta 2012 vanhan myymälän naapurikortteliin. Myyntineliöitä uudessa marketissa on n. 2 000 m2. Valikoimat ovat nyt monipuolisemmat ja tuotteiden esillepanot entistä paremmat. Päivittäistavaroissa valikoima kasvoi vajaalla
3 000 tuotteella, jolloin valikoimassa on kaikkiaan noin 13 500 tuotetta. Käyttötavaroissa tuotteiden määrä kasvoi vajaalla 6 000 tuotteella, kokonaismäärän ollessa noin 33 500. S-marketin lisäksi kiinteistössä palvelee Alko.

”Uusi, nykyaikainen myymälä parantaa merkittävästi alueen palveluja. S-market Haapavesi on toteutettu uuden S-market konseptin mukaisesti; myymälätilat ovat selkeät, valoisat ja avarat. Myymälässä asiointi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi.”, S-market-ryhmän johtaja Jyrki Kentala toteaa.

Kiinteistö on sulautettu ympäristöönsä mm. säästämällä tontilla olleita puita sekä rajaamalla tonttia kivikorimuurilla sekä luonnonkivikettinki -aidalla. Rakentamisessa on otettu huomioon energiatehokkuus. Käytössä on kaukolämpö sekä energiatehokkaat kylmälaitteet. Kohteen pääurakoitsijana toimi Rakennusliike Sorvoja Oy Oulaisista ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.