Gossip ja More to Love – ole rohkeasti oma itsesi


14.6.2011

Gossip on Sokoksen uusi, muodikas ja monipuolinen merkki itsevarmoille ja upeille naisille, jotka haluavat panostaa pukeutumiseensa – mutta joiden on ollut vaikea löytää oikeaa kokoa perusmerkkien tarjonnasta. Merkki tarjoaa itsevarmaa oloa ja upeaa tyyliä isoja vaatekokoja korostamatta.

”Isoja vaatekokoja on meiltä kysytty pitkään ja lähdimmekin merkin suunnittelussa siitä, että on tärkeää luoda merkki, joka tarjoaa asiakkaille helposti ostettavia ja yhdisteltäviä kokonaisuuksia kaudesta toiseen” kertoo Sokoksen naisten pukeutumisen myynninohjauspäällikkö Tea Kainu. ”Gossipin kasvoiksi haluttiin suomalaisia naisia, jotka olisivat rohkeita, trendikkäitä ja itsevarmoja – naisia, joille Gossip on oikeasti luotu.” Ensimmäiset tapaamiset More to Love –blogin takana olevien Pepin ja Mimmin kanssa syksyllä 2010 osoittivat, että loistavampia tyyppejä merkin edustajiksi Sokoksessa olisi mahdoton löytää. ”Kun More to Love –blogi valittiin lisäksi The Voice WebAwardsien vuoden 2010 Muotiblogiksi, tiesimme, että yhteistyömme tulisi olemaan menestyksekäs” kertoo Tea Kainu.

”Muoti ei oo enää pelkästään sitä mitä nähdään telkkarissa hienoissa muotinäytöksissä. Muoti on tässä ja nyt. Muoti on se miten me kannetaan vaatteemme ylpeinä päällämme, olimme minkälaisen tyylin edustajia tai minkä kokoisia tahansa” toteavat Peppi ja Mimmi ja jatkavat: ”Me vaaditaan kivoja ja istuvia vaatteita kaikille. Ei enää säkkejä joihin piilottaa itsensä, vaan vaatteita joilla korostaa parhaita puoliaan. Jokainen ihminen on kaunis ja me haluamme auttaa jokaista löytämään ne kauniit puolet itsestään. Meitä on kosiskeltu mukaan kaikenlaiseen, mutta vasta Sokoksen kanssa ajatusmaailma ja arvot kohtasivat ja niinpä olemmekin erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä.”

Peppi ja Mimmi tullaan näkemään Gossip-merkin markkinointiviestinnässä Sokoksissa syksyllä 2011. Lisäksi Peppi ja Mimmi tulevat näkymään tavarataloissa eri tapahtumien yhteydessä. Yhteistyötä tässä muodossa ei ole Suomessa eikä juuri maailmallakaan vielä tehty.

Gossip-merkin tuotteet saapuvat Sokoksiin elokuussa 2011. Mallisto sisältää sekä ylä- että alaosat. Tuotteita on tarjolla niin työhön, vapaa-aikaan, iltamenoihin kuin juhliinkin.

Lisätietoja toimitukselle:
Tea Kainu, myynninohjauspäällikkö, SOK Sokos-ketjuohjaus
Puh. 050 388 3698, sähköposti: tea.kainu@sokos.fi

More to Love, Peppi ja Mimmi info@moretolove.fi, www.moretolove.fi