Fazer leipomo on avattu Pietarsaaren Prismaan


13.2.2020

Pietarsaaren Prismaan on avattu Fazerin myymäläleipomo. Fazer Myymäläleipomoissa Fazerin omat leipurit leipovat leivät paikan päällä käsityönä alusta loppuun ja käytetyt jauhot ovat aina 100 % kotimaisia. Prisma Pietarsaaren myymäläleipomossa leivotaan pitkin päivää asiakkaiden silmien edessä viikon jokaisena päivänä. Käsin leivotun leivän lisäksi leipomossa leivotaan myös pullaa alusta asti käsityönä. Myymäläleipomo työllistää neljästä viiteen henkilöä osa- ja kokoaikaisesti.

Tarjolla on monipuolinen valikoima erilaisia leipiä, makeita leivonnaisia ja ruokaisia tuotteita niin terveelliseen arkeen kuin herkulliseen viikonlopputarjoiluun. Oman leivonnan lisäksi valikoimassa on tuotteita, jotka paistetaan paikan päällä.
 
”Leivät ja muut leipomotuotteet ovat tärkeä osa useimpien asiakkaidemme ruokaostoksia. Fazerin Myymäläleipomo parantaa uunituoreiden leipomotuotteiden tarjontaamme merkittävästi. Olen tyytyväinen, että olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme toiveeseen tuoreiden leipomotuotteiden valikoiman kasvattamisesta. Leipomon toiminta onkin lähtenyt hyvin käyntiin ja vastaanotto on ollut erittäin positiivinen” kertoo  Prismajohtaja Harri Riikola.