Ennätysmäärä hakijoita Osuuskauppa KPO:n kesätyöpaikkoihin


1.6.2012

Ennätysmäärä hakijoita Osuuskauppa KPO:n kesätyöpaikkoihin

Kesätyöhakemuksia tuli sähköisesti 4 128 kappaletta, jonka lisäksi toimipaikkoihin tuli lukuisia hakemuksia. KPO palkkaa tänä vuonna kesä- ja kausiluontoisiin töihin yhteensä yli 400 nuorta. Tämän lisäksi KPO palkkaa noin 260 "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelijaa. Suurin osa kesätyöntekijöistä työllistyy asiakaspalvelutehtäviin. Kesäksi on palkattu esimerkiksi myyjiä, tarjoilijoita, kokkeja ja liikennemyymälätyöntekijöitä.

Kesätyöntekijöitä on palkattu laajasti KPO:n toimialoille ja suurimpia kesätyöllistäjiä ovat Prismat, Kodin Terra Kokkolassa sekä Vaasan ja Kalajoen ABC liikennemyymälät ja isoimmat S-marketit ympäri toimialuetta. Kesätyöntekijät perehdytetään kauppapaikoissa työtehtäviinsä. Perehdytykseen kuuluu mm. asiakaspalveluun ja työturvallisuuteen liittyviä asioita.

Osuuskauppa KPO on yli 94 000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys, joka toimii Kokkolan, Pietarsaaren Vaasan ja Ylivieskan talousalueilla. KPO työllistää yli 1700 työntekijää. KPO käyttää tuloksensa asiakasomistajiensa palvelujen ja kauppapaikkaverkoston kehittämiseen.