AVAAMME UUDEN ESPANJALAISEN TAPAS-RAVINTOLAN VAASAAN!


28.9.2011

"Uusi ravintolatulokas Pincho Bar Tapas avataan Vaasan ydinkeskustassa tiistaina 4.10 2011. Ravintola tarjoaa tervetulleen tauon iloisessa ja rennossa tunnelmassa niin ostosten lomassa kuin illanvietossa.
70 paikkainen tapas baari löytyy Rewell Centerin toisesta kerroksesta, Amarillon kyljestä. Pincho luo loistavat puitteet seurusteluun ja tutustumiseen
espanjalaiseen makumaailmaan -houkuttelevaan hintaan."

Tapakset ovat espanjalaisia pieniä napostelupaloja, joita yhdistäen voi luoda kokonaisen illallisen.
Kun ruoka maustetaan hyvällä seuralla sekä viinillä, niin edellytys onnistuneelle illalle on luotu! Ravintolassa asiakas voi itse koota haluamansa kokonaisuuden tapas-annoksista.

Pincho tarjoaa asiakkaille ravintolakokemuksen, jota Vaasassa ei ole vielä nähty. Ravintola missä asiakkaat voivat edulliseen hintatasoon ja hyvässä seurassa nauttia maukkaista ruoista, sujuvasta palvelusta ja rennosta ilmapiiristä. Viihtyminen ja seurustelu on meille "se juttu".

Asiakasystävällinen ruokalista takaa jokaiselle oman suosikkinsa. Vaihtelua herkuttelijalle tuodaan kauden raaka-aineista loihditulla suositusmenulla. Ruokalista tarjoaa niin kylmiä kuin lämpimiä tapaksia, pinchoksia ja erilaisia lajitelmia ja menuita. Ruokalistalta löytyy mm. erilaisia juustoja, paahdettuja kasviksia, chorizo-makkaraa ja friteerattuja jättikatkaravun pyrstöjä -tietenkin tuoreilla yrteillä ja lisukkeilla höystettyinä.

" Pinchon vahvuudet ketjuuntumattomana uniikkiravintolana ovat kuluttajaystävällinen hintataso ja terveellinen, maukas ruokatuote. Ulkona syömisen suosio kasvaa jatkuvasti, samalla kun terveelliset elämäntavat korostuvat. Haluamme Pincholla vastata tähän kysyntään ", kertoo Vaasan Sokos Hotel Vaakunan hotellinjohtaja Max Hellqvist.