Asiakkaat kertovat: Sen illan tunnelma oli täydellinen!


14.8.2017

Saunaillasta synttäridrinkkeihin – hotellissa on helppo juhlistaa monenlaista merkkipäivää. Asiakkaamme kertovat unohtumattomimmat iltansa!

Juhlava saunailta Tampereen Original Sokos Hotel Ilveksessä, syntymäpäivädrinkit Helsingin kattojen yllä Solo Sokos Hotel Tornissa ja mattimyöhäisten pelastus Original Sokos Hotel Vaakunassa. Lue asiakkaidemme ikimuistoiset tarinat parhailta juhlailloilta.

 

Inspiroitumista Instagramissa: Juhlavan rento saunailta Tampereella

Hyviä ystäviä, löylyt ja lasi kuohuvaa, mikä olisikaan parempaa? Teemu Marku vietti juhlavan saunaillan sporttiporukalla Tampereen sydämessä, Original Sokos Hotel Ilveksessä.

 

”Juhlistimme urheiluseuramme yksivuotista taivalta illallistamalla ja saunomalla Tampereen kattojen yllä. Ikkunoista avautuva kaupunkimaisema ja hotellin tunnelmalliset tilat tekivät vaikutuksen. Paksut froteepyyhkeet, kylmät virvokkeet ja pienet naposteltavat viimeistelivät fiiliksen urheiluntäyteisen päivän päätteeksi. Illan tunnelma oli juuri oikeanlainen – alkuillasta arvokkaampi ja, loppua kohden rennompi, mutta koko ajan juhlallinen.” 

Katso kuva Instagramissa »

Inspiroitumista Instagramissa: Synttäridrinkeillä puitteet ja seura kunnossa

Syysiltojen viiletessä viimalta voi siirtyä suojaan sisätiloihin – vaikkapa ihanasti drinkin ääreen nautiskelemaan! Bloggaaja Sara Malinen vietti syntymäpäiväänsä puistossa, mutta ilta huipentui drinkkien äärellä yläilmoissa.

 

”Olin viettämässä pienimuotoisesti syntymäpäiviäni yhdessä hyvän ystäväni kanssa. Nautimme sushiburritoja puistossa, kun saimme idean huipentaa illan vielä käymällä fiinisti drinkeillä. Mikäs siihen sopisi paremmin, kuin Solo Sokos Hotel Torni! Vaikka ilma oli viileä, oli mansikkamargarita vieläkin viileämpi – mutta viltit ja seura lämmittivät! Hyvässä seurassa ja mainioissa puitteissa ei haitannut vanheta!” 

Katso kuva Instagramissa »

Henkilökunnalle kuiskattua: Polttariporukan kupliva ilta

Joskus juhlaillan jälkeen nukuttaa pitkään. Näin polttariseurueen aamu pelastui Sokos Hotel Vaakunan henkilökunnan ansiosta:

 

”Olimme tyttöporukalla yötä Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa pikkusiskoni polttareiden kunniaksi. Kokoontumisemme iloinen luonne otettiin huomioon jo respassa, jossa meille järjestettiin vierekkäiset huoneet, niin että pääsimme kulkemaan toistemme luo vaivattomasti. Huoneisiin oli varattu kuplivaa, ja saimme käyttöön myös alakerran baarimikon drinkkiosaamisen. Ikimuistoista iltaa mieleenpainuvampi oli kuitenkin aamu: väsynyt joukkomme huomasi buffaan päästessään nukkuneensa aamiaisen ohi. Voivottelimme tilannettamme, kun tiskillä ollut kokki kuuli ahdinkomme ja tarjoutui ritarillisesti paistamaan meille pekonia ja munia. Se oli yksi parhaista hotelliaamiaisistani tähän asti.” 

 

 

Asiakkaat kertovat

Tällä palstalla asiakkaamme jakavat parhaat lomatarinansa Sokos Hotels -reissuiltaan. Käy myös kurkkaamassa, mistä kaikesta asiakkaamme ovat innostuneet Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #sokoshotels!