Anders Nordman sai Ässäpäällikkö-tunnustuksen S-ryhmän S-Päällikköpäivillä


24.9.2018

S-ryhmän joka toinen vuosi järjestettävät valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Helsingin Musiikkitalossa lauantaina 22.9. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä. Valinnan kriteereinä olivat asiakastyytyväisyys, useamman vuoden tuloksellinen toiminta, työyhteisön johtaminen ja henkilöstön hyvinvointi sekä oman yksikön ja ketjutoiminnan menestyksellinen toteuttaminen ja kehittäminen.

Tänä vuonna palkittiin 17 Ässäpäällikköä, ja yksi palkituista oli Osuuskauppa KPO:n S-market Köpingsin päällikkö Anders Nordman. Anders on aloittanut S-ryhmässä vuonna 1999 ja vuonna 2007 tapahtuneen Maalahden osuuskaupan fuusion myötä hän siirtyi KPO:lle.

–    ”Anders Nordman on marketpäällikkö, joka ei pidä itsestään isoa melua, mutta hän tekee loistavan tuloksellista työtä. S-market Köpings on saavuttanut useampana vuotena ykkössijan KPO:n S-market -ketjun asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksissa. Köpingsin S-marketista ei käytännössä tule koskaan asiakkailta kriittistä palautetta. Hän on myös tehnyt äärimmäisen vakuuttavaa taloudellista tulosta viimeiset vuodet ja on pysynyt jatkuvasti KPO:n terävimmässä tuloskärjessä.” luonnehtii S-market ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

S-Päällikköpäiville osallistui 1 700 esimiestä S-ryhmän alueosuuskaupoista ja SOK-yhtymästä. Tänä vuonna päivän teemana oli hyvä johtaminen.