ABC toi lasten listalle lisäaineettomat ruuat


1.11.2016


ABC-liikennemyymälöiden à la carte -lista on uudistunut. Samassa yhteydessä uudistimme myös lasten ruokalistan, josta löytyy nyt lisäaineettomia annoksia lasten makuun. Kaikki lasten ruuat ovat lisäaineettomia, lukuun ottamatta pitsaa, johon käytetään samoja täytteitä kuin aikuisten pitsoihin.

Listauudistusta varten kysyimme lapsiperheiltä viime talvena Facebookissa, mitä he arvostavat lasten annoksissa ja mitä ruokia he haluaisivat listalle.

– Esille nousivat tutut perusruuat, mutta myös terveellisyyttä ja lisäaineettomuutta toivottiin. Nämä olemme huomioineet lasten listan uudistuksessa, kertoo ABC-ravintoloiden kehityspäällikkö Tero Hänninen.

ABC-liikennemyymälöissä on helppo käydä lasten kanssa. Lähes jokaisesta liikennemyymälöistä löytyy lastenhoitohuone ja Apsi Apinan leikkipaikka. Alle 3-vuotiaat syövät noutopöydästämme ilmaiseksi.

Uusia annoksia myös vanhemmille

Aikuisia ajatellen uudella à la carte -listalla on entuudestaan tuttujen annosten lisäksi uusia pastoja, täytettyjä pitaleipiä sekä hot dog -annoksia. Iso uudistus on tehty myös salaattivalikoimaan, jossa annoksia on uusittu aina salaattipohjaa myöten. Salaattien valikoimaa täydentää nyt härkä-caesarsalaatti. Kasvisruokailijoita varten tarjolla on uutuutena härkäpapupihvi.

– Lähes koko à la carte -lista on uudistettu. Tuttuihin annoksiin on tuotu uusia raaka-aineita tai lisukkeita. Myös klassikkoannoksia on parannettu harkiten, Tero Hänninen kertoo.

Annoksemme valmistetaan hyvistä ja tuoreista raaka-aineista. Käytämme ravintoloissamme 100% kotimaista lihaa.

Tutustu uudistettuun listaan ABC-liikennemyymälöissä. Valikoima vaihtelee yksiköittäin.