ABC panostaa omaan pikaruokavalikoimaan – Uudistuksen yhteydessä ABC Burgerille Avainlippu


17.9.2018

ABC panostaa omaan ABC Burgeriin uudistamalla valikoimaa palvelemaan yhä useamman kuluttajan mieltymyksiä. Samalla aidosti kotimainen ABC Burger kantaa tästä eteenpäin Avainlippua.

ABC Burger löytyy joka toisesta ABC-liikennemyymälästä ja on ollut keskeinen osa ketjua alusta saakka. Tänä syksynä ABC Burgeria uudistetaan vastaamaan entistä paremmin suomalaiseen makuun ja erilaisiin tarpeisiin.

Näkyvin uutuus on kokonaan uusi fingerfood-kategoria, johon kuuluu kolme vaihtoehtoa dippikastikkeineen: mozzarellatikut, paneroidut broilerin sisäfileet ja sipulirenkaat. Toinen uudistus, jota ei voi olla huomaamatta on se, että juomapisteiltä saa valitsemaansa juomaa hakea niin paljon kuin jaksaa juoda.

Gluteeniton hampurilainen ja ruishampurilainen vastaavat kysyntään erilaisista vaihtoehdoista. Kotimaassa valmistettu Fazerin Reissumies sopii erinomaisesti ABC Burgerin valikoimiin. Kaikkiin hampurilaisiin voi pihvin tilalle vaihtaa kasvispihvin, joka soveltuu myös vegaaniruokavaliota suosivalle.

Avainlippu on tunnustus kotimaisuudesta

ABC-ketjulla on jo pitkään ollut Avainlippu-merkki 4 000 henkeä työllistävänä suomalaisena palveluinnovaationa.

– Meille ABC:llä kotimaisuus on äärimmäisen tärkeää. Ovathan omistajiamme suomalaiset asiakasomistajat. Olemme myös merkittävä työnantaja eri puolilla Suomea. Nyt kun ABC Burgerin valikoiman uudistaminen oli ajankohtaista, päätimme hakea myös ABC Burgerille Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja palvelu on kotimaista alkuperää, joka työllistää Suomessa, kertoo ABC-ravintoloiden kehityspäällikkö Tero Hänninen ja jatkaa:

– ABC-ketjun ravintoloissa liha on aina kotimaista, näin myös ABC Burgerissa. Jokaisesta raaka-aineesta on jäljitettävissä, mistä ne ovat peräisin ja suosimme kotimaista kaikissa raaka-aineissa. Tavoitteenamme on olla alan läpinäkyvin toimija. Kyllähän jokainen haluaa tietää, mitä syö.

Lisätietoja:

Tero Hänninen, kehityspäällikkö, SOK ABC-ketjuohjaus, 010 768 0808