ABC Kivihaka avattiin


17.6.2014

ABC liikennemyymälä avattiin tänään osoitteessa Kiilletie 2 Vaasan Kivihaassa. Avauksen suorittivat Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand ja KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop. Liikennemyymälässä asiakkaita palvelee 36 kaupan ja ravintola-alan ammattilaista, joista 25 on uusia työntekijöitä.

Lähes 1800 neliöisessä ABC Kivihaassa on monipuoliset palvelut: Sale -myymälä, ABC-ravintola johon sisältyy noutopöytä ja ABC-burger, a’la carte, pizza sekä kahvilatarjonta. Tankkauspaikkoja on kuusi, myytäviä polttoainelaatuja viisi, yksikössä avattiin myös Vaasan ensimmäinen sähköautojen pikalatauspiste. Pihassa on myös kaksi autonpesuhallia. ABC Kivihaka palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä klo 6-24. ”Uudella ja nykyaikaisella ABC liikennemyymälällä parannamme alueella liikkuvien sekä alueella asuvien asiakasomistajien ravintola-, market- ja polttoainekaupan palveluja” toteaa ABC-ryhmän johtaja Pekka Kujala.

ABC Kivihaka on KPO:n 13. liikennemyymälä. Pysäköintipaikkoja on 165 autolle. Pääurakoitsijana toimi Vaasan Rakennuskorjaus Oy ja pääsuunnittelijana Oy Polyplan Ab Vaasasta.