100 000 asiakasomistajan raja ylittyi KPO:ssa


14.3.2014

Osuuskauppa KPO:n jäsenmäärä ylitti 100 000 rajan. Helmikuun puolivälissä jäseneksi liittynyt 31- vuotias Petri Jäntti Vaasasta oli KPO:n 100 000. asiakasomistaja. Onnekkaan asiakasomistajan palkitsivat eilen KPO:n vt. toimitusjohtaja Kim Biskop ja asiakkuuspäällikkö Kaisa Lukkarinen kukkasin ja 100 000 sentin arvoisella lahjakortilla.

Huomionosoituksesta iloisesti yllättynyt mies kertoi asioivansa säännöllisesti viime keväänä laajennetussa ja uudistetussa Gerbyn S-marketissa. Jäntin mielestä on kätevää kun auton tankkauksen voi hoitaa kaupassa käynnin yhteydessä marketin pihassa sijaitsevalla ABC-automaatilla. Hän maksaa ostoksensa S-Etukortilla ja toteaa että on helppoa kun yhdellä kortilla voi hoitaa maksun, kerätä Bonukset ja maksutapaedun.

KPO:n jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina tasaisesti. Uusia jäseniä liittyi vuoden 2013 aikana 5 339. Tällä hetkellä n. 66 prosenttia kaikista KPO:n toimialueen kotitalouksista on KPO:n asiakasomistajia. KPO:n asiakasomistajille maksettiin vuonna 2013 Bonusta, osuusmaksun korkoa ja maksutapaetua maksettiin yhteensä 24,5 miljoonaa euroa.

KPO on budjetoinut alkaneelle vuodelle 30 miljoonan euron investoinnit. ”Kauppapaikkojen kehittämistä jatketaan edelleen. Suunnittelun painopiste on Vaasan talousalueella, sillä pitkään odotettu myönteinen vaihekaavapäätös Risön Prisma-tonttiin liittyen saatiin viime vuonna”, sanoo vt. toimitusjohtaja Kim Biskop.

KPO tarjoaa asiakasomistajilleen kattavan päivittäistavara- eli ruokakauppojen verkoston. Myymälöiden koko vaihtelee lähimyymälästä hypermarkettiin. Pienikin Sale tarjoaa päivittäistavaroista hyvän, jopa neljän tuhannen tuotteen perusvalikoiman. Laajimmillaan Prismoissa päivittäistavaravalikoima kattaa reilusti yli 20.000 tuotetta. Jokaisen myymälän tuotevalikoima on rakennettu vastaamaan mahdollisimman hyvin alueen asiakasomistajien tarpeita.