Osuuskauppa KPO:n ABC-mobiili-arvonnan säännöt

Oheiset säännöt koskevat kaikkia Osuuskauppa KPO:n ABC-mobiili-arvontoja, jos poikkeuksesta ei erikseen mainita.

  1. Arvonnan järjestäjä

Osuuskauppa KPO, Prismantie 1, 67700 Kokkola.
Y-tunnus: 0242821-1

  1. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on mainittu kampanjasivulla tai arvontailmoituksessa.

  1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kampanja-aikana kaikki täysi-ikäiset Osuuskauppa KPO:n asiakasomistajuuden omaavat tai KPO:n asiakasomistajatalouteen kuuluvat uudet ja vanhat ABC-mobiili-käyttäjät, pois lukien Osuuskauppa KPO:n henkilökunnan.

  1. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevien yhteystietojen mukaan soittamalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3 vrk:n aikana, voitto mitätöityy. Voittajan nimi voidaan julkaista Osuuskauppa KPO:n omissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Voitto toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittoa ei lunasteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen.

Arvonta suoritetaan Osuuskauppa KPO:n ja SOK Median toimesta. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

  1. Arvontapalkinto

Arvonnan palkinto on määritelty kampanjasivun tai arvontailmoituksen yhteydessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan. Palkinto arvotaan mainittuna ajankohtana.

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Osuuskauppa KPO rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Osuuskauppa KPO pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

  1. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Asiakkaan tiedot on tallennettu S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Tutustu Osuuskauppa KPO:n tietosuojaan osoitteessa https://tietosuoja.s-ryhma.fi/