KPO:n Sami Nikula sai Ässäpäällikkö-tunnustuksen S-ryhmän S-Päällikköpäivillä


10.9.2024

S-ryhmän joka toinen vuosi järjestettävät valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin 7.9.2024 Lahdessa Messukeskuksessa. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä alueosuuskaupoista ja muista S-ryhmän yrityksistä. Valinnan kriteereinä olivat asiakastyytyväisyys, useamman vuoden tuloksellinen toiminta, työyhteisön johtaminen ja henkilöstön hyvinvointi sekä oman yksikön ja ketjutoiminnan menestyksellinen toteuttaminen ja kehittäminen.

Tänä vuonna palkittiin 17 upeasti työssään menestynyttä Ässäpäällikköä. Osuuskauppa KPO:lta palkittiin Ässäpäällikkö-tunnustuksella S-market Isokyrön päällikkö Sami Nikula.

”Sami on työskennellyt KPO:ssa lähes 30 vuotta, josta 15 vuotta päällikkönä. Hän johtaa yksikköään omalla esimerkillään, työtä pelkäämättä. Hän osaa myös antaa vastuuta ja delegoida. Hän varmistaa asiakastyytyväisyyden omalla toiminnallaan vastaamalla aktiivisesti palautteisiin ja toiveisiin. Hänet tunnetaan paikallisesti aktiivisena henkilönä ja sama aktiivisuus on myös työarjessa vahvasti läsnä.” luonnehtii Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Osuuskauppa KPO

Toimitusjohtaja Kim Biskop