Uusi S-market Kaustinen avattiin


15.8.2024

Uusi S-market Kaustinen avattiin tänään torstaina 15.8.2024. Uusi myymälä rakentui samalle tontille vanhan marketin kanssa. Uudessa S-marketissa on korostettu ostamisen helppoutta, käytännöllisyyttä, laatua ja monipuolisuutta.

Uusi S-market on edeltäjäänsä hieman suurempi, ollen yksi Osuuskauppa KPO:n suurimmista S-marketeista. Myymälässä asiointi on mietitty mahdollisimman helpoksi ja asiointimukavuutta tuovat mm. laajat aukioloajat sekä selkeät ja tilavat käytävät. Avaran uuden myymälän myötä valikoimat ovat laajentuneet ja kauppa vastaa entistä osuvammin alueen asukkaiden tarpeisiin.

Myymälän palvelutarjontaa täydentää kiinteistöön vuokralle muuttanut Alko. Myös uusi pullonpalautuspiste on rakennettu huomioiden asioinnin helppous sekä sujuvuus, koska yksikössä sijaitsee ensimmäinen KPO:n S-market yksikköön sijoitettu MEGA-automaatti pullojen palautusta varten. S-marketin pihassa oleva ABC-polttoainepiste tullaan uudistamaan tulevan syksyn aikana ja tontille avattu ABC CarWash palvelee 24 h. Pysäköintialue tulee selkiytymään ja siellä palvelee sähköautojen teholatausasema, ABC-lataus. Pysäköintipaikkoja saadaan vielä lisää, kunhan vanha myymälä puretaan tontilta ja piha-alueet valmistuvat kokonaisuudessaan.

”Meillä on nyt Kaustisella moderni, energiatehokas S-market, joka on toivottu parannus alueen palvelutarjontaan.” kertoo Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale ketjujohtaja Jarmo Palola.

Vastuullinen investointi

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys ovat ohjanneet rakentamista. Myymälän lämmitysjärjestelmänä on ympäristöystävällinen kalliolämpö ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Katolla on lähes 400 aurinkopaneelia, jotka tuottavat n.18 % myymälän tarvitsemasta energiasta. Aurinkosähkö tulee kattamaan noin puolet kylmälaitteiden kuluttamasta sähköenergiasta vuositasolla. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla ja koko kiinteistö sekä piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja: Jarmo Palola, S-market ja Sale ketjujohtaja