Sokos Emotion Ylivieskaan


8.8.2012

Osuuskauppa KPO avaa Sokos Emotion-erikoisliikkeen Ylivieskaan syksyllä 2012. KPO:lla on Emotion myymälät myös Vaasassa ja Kokkolassa. Emotion on kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman huippumerkkejä kosmetiikkaa, tuoksuja ja luontaistuotteita, naisten sukkia, miesten kosmetiikkaa sekä kampaamotuotteita.

Noin 200 m2:n kokoinen liike tulee sijoittumaan Ylivieskan Prismakiinteistöön ja se tulee työllistämään päällikön lisäksi 3 henkilöä. Uusien henkilöiden rekrytointi alkaa tulevana viikonloppuna.

"Emotionit on otettu hienosti vastaan Kokkolassa ja Vaasassa. Uskomme Emotionin olevan tervetullut lisä Ylivieskan talousalueelle", toteaa toimitusjohtaja Arttu Laine.

Osuuskauppa KPO on investoinut vahvasti viime vuosina Ylivieskaan. Prisma Ylivieska avattiin keväällä 2011 ja Sale Kaisaniemi muutamaa kuukautta myöhemmin. Samaan aikaan aiemmin S-Marketin ja ABC Liikennemyymälän käytössä olleet tilat muutettiin kauppakeskukseksi erikoistavarakaupalle. Uusimpana vuokralaisena laajentuneissa Savarikeskuksen tiloissa avasi juuri Erätukku.