Prisma Ylivieska uudistuu


10.10.2024

Osuuskauppa KPO uudistaa Prisma Ylivieskan konseptin ja liiketiloja. Uudistuksen tavoitteena on aiempaa sujuvampi ja helpompi asiointi sekä laajemmat valikoimat. Uudistus valmistuu keväällä 2025.

Myymälän ilme muuttuu uuden Prisma-konseptin mukaiseksi. Kalusteita uusitaan ja värimaailma muuttuu raikkaan moderniksi. Osastot päivitetään entistä selkeämmiksi kokonaisuuksiksi. Myös kauppakäytävän ilme modernisoidaan.

Uudistuksessa huomio on paitsi hyvässä asiakaskokemuksessa, myös talotekniikassa ja energia-asioissa. Prismaan tulee uusi hiilidioksidilaitos ja ovelliset kalusteet sekä tehokas lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla pystytään hyödyntämään kylmäjärjestelmän lauhde-energia rakennuksen lämmittämiseen. Myös muuta talotekniikkaa ajanmukaistetaan.

Vielä tämän syksyn aikana Prisman pihaan avataan ABC-latausasema.

Prisman käyttötavaraosastoille saadaan uudet selkeät esillepanot ja lastentarvikkeille, kauneudelle ja hyvinvoinnille sekä lemmikkieläintuotteille luodaan modernit uudet osastokokonaisuudet. Uudessa näyttävässä konseptissa tullaan, kiinnittämään huomiota koko osaston miljööseen, esillepanoihin sekä entistä laajempaan valikoimaan.
”Tuleva uudistus on hyvin kokonaisvaltainen kasvojenkohotus Ylivieskan Prismalle. Uudistus toteutetaan vaiheittain ja pyrimme siihen, että remontista olisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme. Henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme myös remontin aikana” kertoo Prismajohtaja Marko Jylhä.

Lisätietoja:
Osuuskauppa KPO
Marko Jylhä Prismajohtaja