Prisma Liisanlehtoon ja Prisma Kotirantaan Kerää ja Skannaa -palvelu


3.11.2022

Osuuskauppa KPO on avannut asiakasomistajilleen uuden Kerää ja Skannaa -palvelun Vaasassa Prisma Kotirannassa ja Prisma Liisanlehdossa. Palvelussa asiakas kerää ostoksensa suoraan ostoskasseihin ja skannaa ne itse jo myymälää kiertäessä. Lopuksi ostokset maksetaan tulostuskuitin avulla ilman perinteistä kassavaihetta.

Kerää ja skannaa -palvelu helpottaa kauppakierrosta erityisesti silloin, kun ostettavaa on paljon kerralla. Kassalla ostoksia ei tarvitse purkaa ja pakata uudelleen.

Ostosten tekemiseen tarvittavat käsiskannerit on sijoitettu Prismoissa sisäänkäyntien luokse. Samasta paikasta löytyvät myös käyttöohjeet ja henkilökunta opastaa tarvittaessa palvelun käytössä. Palvelun saa käyttöönsä, kun näyttää ensimmäisellä kerralla käsiskannerin ottaessaan S-etukorttia. Asiakasomistajuus ja täysi-ikäisyys on ehto palvelun käyttämiselle.

”Kerää ja skannaa -palvelu on lähtenyt hyvin käyntiin, käyttäjiä on ollut toistasataa päivittäin. Palvelu on ollut meillä toiminnassa nyt muutaman viikon ja etenkin lapsiperheet ovat kokeneet palvelun sujuvoittavan ostosten tekemistä” kertoo Prismajohtaja Markku Aspfors Prisma Liisanlehdosta.

Osuuskauppa KPO:n Prismoihin Kokkolaan, Pietarsaareen ja Ylivieskaan palvelu on tulossa ensi vuoden aikana.

Lisätiedot:

Osuuskauppa KPO

Prismajohtaja Markku Aspfors