Regler för ABC-Mobil-lotteriet

1. Arrangör av lotteriet

Handelslaget KPO, Prismavägen 1 67700 Karleby

2. Kampanjtid

Du kan delta i kampanjen 1.9-31.12.2022.

3. Deltagande i utlottningen

Alla nya och gamla ABC-mobil-användare som har loggat in och identifierat sig i ABC-mobil kommer automatiskt att delta i utlottningen mellan 1 september 2022 kl. 0:01 och 31 december 2022 kl. 23:59., exklusive personalen på Handelslaget KPO.

4. Genomföring av dragningen och tillkännagivande av vinnaren

Vinnaren kommer att meddelas om vinsten personligen genom att ringa enligt kontaktuppgifterna i ABC-mobilsystemet. Om vinnaren inte kontaktas inom 3 dagar kommer priset att ogiltigförklaras. Vinnarens namn kan publiceras i Handelslaget KPO:s egna medier och på sociala medier. Priset kommer att levereras till vinnaren personligen. Om priset inte löses in har tävlingsarrangören rätt att lotta ut priset igen.

Dragningen genomförs av Handelslaget KPO och SOK Media. Bidrag som tas emot utanför lotteriets starttid eller på annat sätt i strid med de givna instruktionerna kommer inte att beaktas. Tävlingens arrangör ansvarar inte för eventuella kommunikationsavbrott eller liknande problem, som gör att anmälan om deltagande utesluts från dragningen.

5. Vinst i lotteriet

Lotterivinsten är 5 Loistopesu (värde: €125) till KPO:s ABC CarWash biltvättar varje månad. Vinsten kan inte bytas mot pengar eller andra produkter. Vinsten kan användas i ett år på KPO:s CarWash biltvättar: Liselund, Varikkokatu, Kiitokaari och Kivihaka i Vasa; Isokyrö, Jakobstad, Karleby, Ylivieska, Haapajärvi och Haapavesi. (Ruotsinkieliset nimet?)

6. Tävlingsarrangörens ansvar

Handelslaget KPO begränsar sitt ansvar till vinsten som är föremål för dragningen. Arrangören av lotteriet betalar de lotteriskatter som följer av lotteriet.

7. Ändring av reglerna

Handelslaget KPO förbehåller sig rätten att göra ändringar, utan separat meddelande, till lotteriet, dess regler, priser, tid eller andra faktorer som påverkar genomförandet av lotteriet. Ändringar kommer att meddelas på denna sida.

8. Databehandlingsprinciper

Kundens uppgifter lagras i S-Gruppen ägarkunds- och kundregister vid nedladdning och användning av ABC-mobil. Ingen annan information samlas in. Kolla in Osuuskauppa KPO:s dataskydd på https://tietosuoja.s-ryhma.fi/